Wennink AV

Wennink AV is een bedrijf gespecialiseerd in de AV (audiovisueel) branche. Van Verhuur tot vaste installatie, Wennink AV is uw (vaste) partner. Bij Wennink AV kunt u voor vele mogelijkheden terecht.  Zowel dry-hire als producties. Van podia en festivals tot beurzen en congressen. Wij helpen u graag in uw audiovisuele vraagstukken!

Ontstaan

Wennink AV is ontstaan uit de overname van Radstaake verhuur. Zie hier het volgende artikel wat we hebben geschreven op 1-10-2020:

Van Dragon Drive-Inn naar Radstaake Verhuur naar Wennink AV.

Al sinds Bert in Boekelo kwam wonen, was hij veel bezig met licht en geluid. Het was dan ook niet veel later dat hij samen met Johnny Schipper en Bert Wennink de “Dragon Drive-Inn” begon. Op menig feest kreeg Bert de voetjes van de vloer. Het maakte niet uit waar dit was, de ijsbaan, de Bouwmeester, Steneker of in het Hulscher. Dragon Drive-Inn was bekend in de regio.

Toch kwam er een einde aan de Dragon Drive-Inn, maar niet voor Bert. Hij zette zijn hobby door en begon een klein verhuurbedrijfje dat we allemaal kennen, Bert Radstaake licht en geluid verhuur. Wat begon als een klein bedrijfje is in de loop der jaren uitgegroeid tot een degelijke speler in de regionale markt. Van kleine feestjes tot grote congressen, niks was Bert te gek.

Door zijn kennis, meedenken met klanten en het inzetten van de juiste mensen wist Bert zich meerdere malen tot vaste leverancier op te werken. Als vaste technicus van ’t Verborgen Theater heeft hij meerdere cabaretiers aan het lachen gemaakt. Veel lokale evenementen zoals de Kerstmarkt, Pinkstermarkt en oude voertuigen dag werden van de benodigde techniek voorzien. Uiteraard was Bert ook zeer nauw betrokken bij de Carnaval, waar hij naast het leveren van licht en geluid ook actief deel uitmaakte van de zaterdagavondcommissie. Jaarlijks was hij vaste leverancier van onder andere vele congressen op de Military.

Bert was de laatste jaren flink aan het kwakkelen met zijn gezondheid. Toch wist hij zich er keer op keer weer bovenop te werken. Daar waar het kon probeerde hij zelf aanwezig te zijn op verschillende klussen.

Helaas is Bert, tot ieders verdriet op 24 september 2020, vrij onverwacht overleden.

Onze geluidsman, onze lichtman, onze technicus, is niet meer.

Om de nalatenschap van Bert niet zomaar te laten verdwijnen en om een droom door te zetten hebben wij, na goed overleg met de familie Radstaake, de materialen van Bert over kunnen nemen. We zijn dan ook trots om u te vertellen dat Wennink AV is gestart. Met de paplepel ingegoten door de Dragon Drive-Inn en later het vele malen werken op de diverse klussen van Bert.

Bert, bedankt voor alles! Bedankt dat we het vak van je hebben mogen leren. Bedankt dat je vertrouwen in ons had. Bedankt voor wie je was!

Martijn en Jasper Wennink

Over ons

Wij zijn Martijn en Jasper Wennink. U zult ons wellicht al kennen van de vele klussen die wij samen met en voor Bert hebben uitgevoerd. Wij zijn allebei actief in de licht, geluid en videobranche, ook wel audiovisueel (AV). Begonnen als kleine jochies bij Bert tot professionele freelancers, goed voor de nodige jaren ervaring als AV’ers.

Contact

info@wenninkav.nl

Jasper Wennink

jasper@wenninkav.nl

+31 (0)6 226 91 371

Martijn Wennink

martijn@wenninkav.nl

+31 (0)6 340 93 281