WIJ MOGEN WEER!

Wij mogen weer! En dat betekent dat wij u weer mogen ondersteunen in het creëren van events op prachtige locaties! Wij hopen u en al onze collega’s zo snel mogelijk weer te zien en ondersteunen. “Wat kunt u van ons verwachten? Nou, veel!”

Onderstaand vindt u een kleine impressie van wat wij allemaal in huis hebben.

> Rigging; Truss, Takels, Steels en meer. Voor het veilig inhangen van onze installaties in tenten, zalen of andere locaties

> Geluid; Speakers, Microfoons, (digitale) geluidstafels en meer. Om u of artiesten verstaanbaar te maken op uw congressen, vergaderingen, festivals en events!

> Licht; Rookmachines, (digitale) lichtaansturing, (bewegend) LED-licht en meer. Hiermee zorgen wij dat u altijd zichtbaar bent en geven wij een extra boost aan uw locatie0

.> Video; Videoschermen op statief, LED-wall’s, camera’s, infrastructuur en meer. Zodat u op elke gewenste locatie (live) beeld heeft!

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor band-tours, beurzen, tentfeesten en vele andere (bijzondere) locaties. Ook voor het meedenken aan uw event bent u bij ons aan het juiste adres!

Voor meer informatie en prijzen kunt u vrijblijvend informeren. Zie hiervoor onze contactgegevens.

Wennink AV

info@wenninkav.nl